zaza kleding
JeeBees Fashion Extras.
Kwalitatief goede sieraden die perfect aansluiten bij het modebeeld van nu. Om het aanbod compleet te maken bieden zij ook tassen slippers en kleding volgens de laatste trends aan. Neem een kijkje in de stand van JeeBees en vind de perfecte outfit! JeeBees is tevens terug te vinden in www.fashionextraswebshop.com! armbanden kettingen kleding riemen sieraden tassen. als exposant kunt u hieronder inloggen. T 310 77 396 74 62. F 310 77 396 91 17.
zaZa'z Webshop.
zaZa'z is een trendy groothandel in modeaccessoires met een geheel eigen stijl. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de moderne webwinkel.
Kledingmerken.info Zaza.
Zaza is een Nederlands kledingmerk die zich richt op dameskleding. Voorheen produceerde het kleding voor detail en grootwinkelbedrijven maar sinds 2012 is het begonnen met het openen van eigen winkels. Hierdoor wordt er niet meer geproduceerd voor derden. Zaza heeft inmiddels zeventien winkels in Nederland vier in Belgi en vijf in Duitsland. Zaza verkoopt broeken topjes jasjes jurken sjaals en schoenen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Belgi.
Vind ZAZA in Kleding Dames op Marktplaats.nl.
ZAZA witte gebreide coltrui Mt S S493. Ik bied te koop aan een grote hoeveelheid dames merk kleding assecoires schoenen tassen etc. De kleding is weliswaar 2e hands maar verkeert in uitstekende staat. Dus geen vlekken zichtbare draagsporen kapot of anderszins. ÉÉN foto zegt meer dan 1.000 Woorden maar bij deze advertentie. Gedragen Ophalen of Verzenden. Colbertje van Zaza in donkerbruin mt. Schattigcolbertje in donkerbruin met bronskleurige knopen. Zo goed als nieuw Verzenden. Ook van deze adverteerder.
Zaza Kleding online kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Ga naar de vacaturepagina.
Skooter en Zaza over de kop Modenieuws mode vacatures fashion vakblad jobs trends vacaturebank vacature modebranche modevakblad FashionUnited kleding winkels.
donderdag 04 september 2014. De modeketen voor jongeren in Noord-Nederland Skooter is opnieuw failliet verklaard. Volgens het Dagblad van het Noorden is de keten gestruikeld over de nog altijd moeizame economie. Vorig jaar ging de modeketen ook al over de kop. Toen werden de 23 winkels overgenomen door Zaza. Vorige week is de modezaak echter ook failliet verklaard. Zaza ging ten onder aan een huurschuld van 450.000 euro in Maastricht. Toen Zaza Skooter overnam bestond de keten uit 26 winkels.
La Zaza B.V. in Bloemendaal Groothandel in kleding en mode Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Groothandel in kleding en mode. Groothandel in kleding en mode Bloe. Iepenlaan 92 2061GN Bloemendaal. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Vraag gratis website aan. Informatie over La Zaza B.V. De im en export in en verkoop van handelsgoederen daaronder begrepen schoeisel en textiel-producten. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan.

Contacteer ons