zalando kleding
Ontdek personal shopping ZALON NEDERLAND.
Jouw stylist staat je bij in raad en daad. Als je wilt kun je hem of haar ook bellen om je ideeën samen door te spreken. Het vertrouwde gemak van Zalando. Voor het advies noch voor de retour verzending hoef je te betalen. Wij horen graag van je wat voor smaak je hebt. Daarna mag je een stylist uitkiezen. Ben je al bij Zalon aangemeld? Personal shopping met Zalon Nederland. Eerste hulp bij outfitstress personal shopping voor mannen en vrouwen van Zalando. Jij maakt bij ons online een zogenaamd styleprofiel aan hierin laat je zien wat je smaak is en wat voor lichaamsbouw je hebt.
Zalon van Zalando Kledingbox en stijladvies voor mannen en vrouwen.
Zalon van Zalando is hun kledingbox / online styling dienst en toont dat ook Zalando mogelijkheden in deze niche van de kledingbranche ziet. Daarnaast heeft Zalon van Zalando een groot verschil op de andere kleding box diensten. Je hebt vast weleens gehoord van de online styling diensten zoals The Cloakroom Outfittery B-Dressed en of Scottybons. Dit zijn allen personal shopping diensten. Ook Zalon van Zalando is zon online personal shopping dienst waar een stijlexpert vroeger gewoon kledingadviseuse genoemd voor jou aan de slag gaat om een nieuwe outfit te creëren. Nooit meer outfitstress en altijd netjes en goed gekleed voor de dag komen. Het grote verschil met Zalon is dat dit de eerste kledingbox dienst is waar zowel mannen als vrouwen gebruik van kunnen maken.
Zalando ontwerpt kleding met AI van Google Emerce.
Nieuws 5 september 2016 1507. Zalando ontwerpt kleding met AI van Google. Erwin Boogert Emerce Nieuws 5 september 2016 1507. Zalando en Google doen met Project Muze een experiment waarbij ze belangstellenden via kunstmatige intelligentie zelf kleding laten ontwerpen. Bezoekers van de site Project Muze vinden er opmerkelijke computerachtige kledingontwerpen. Dat is niet zo verwonderlijk want alle getoonde designs zijn inderdaad door computers gemaakt. Muze vraagt aan de bezoekers om vijf keer feedback te geven. Op basis van de input wordt een design gemaakt. Technologie van StinkDigital verzorgt de rendering.
Eco kleding bij Zalando! Groot aanbod in ecologische kleding. Duurzaam thuis.
Geplaatst op 17 december 2013 in Lifestyle. Vroeger dacht je eigenlijk nooit na over waar je kleding vandaag kwam. In welk land het werd gemaakt en onder welke arbeidsomstandigheden. Je wist het gewoon niet. Door de toegenomen mondialisering komen kleren uit alle windstreken van de wereld. Het is bijna niet na te gaan of een kledingstuk voortkomt uit een milieuvervuilende kledingindustrie uit kinderarbeid of gemaakt wordt onder erbarmelijke werkomstandigheden. Als consument vragen we steeds vaker om transparantie.
Zalando gaat kleding aan huis vermaken.
Tessa Guntlisbergen dinsdag 27 december 2016. Weer een nieuwe dienst van Zalando. Na de lancering van verschillende bezorg en ophaalservices biedt de e-commercegigant klanten vanaf komend voorjaar een compleet nieuwe dienst het vermaken van kledingstukken aan huis. De service genaamd Order a Tailor wordt eerst in Berlijn uitgerold melden diverse media. De nieuwe dienst komt voort uit de vijfde editie van de Hackweek die Zalando jaarlijks organiseert. Daarbij looft de Duitse e-tailer gepresenteerde projecten die het bedrijf inspiratie bieden. De Order a Tailor-service won een prijs voor het meest innovatieve project en wordt vanaf komend voorjaar uitgevoerd in de Duitse hoofdstad.
Nieuwe app Zalando herkent kleding op straat Emerce.
Nieuws 5 augustus 2014 1257. Nieuwe app Zalando herkent kleding op straat. Erwin Boogert Emerce Nieuws 5 augustus 2014 1257. Een nieuwe mobiele app van Zalando helpt zijn klanten om op straat in winkels en tijdens feestjes van de kleding van anderen te herkennen en direct te kopen. Hiertoe heeft Zalando gisteren een update van zijn iOS-app doorgevoerd in Duitsland. Als de resultaten bevallen zal de modewinkel deze functie ook naar andere landen uitrollen. Een nieuwe techniek ontwikkeld door Cortexica maakt de camear in de app slimmer.
Goedkoop kleding online kopen Zalando Lounge NL.
Een stap dichter bij de Zalando Lounge ervaring. Ik accepteer de algemene voorwaarden databescheming. Modieuze kleding voor jong en oud bij Zalando Lounge! Exclusief bij de Zalando Lounge online outlet vind je een breed assortiment aan kleding van topmerken voor een kleine prijs. De afwisselende aanbiedingen hebben voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar trendy damesmode voor het volgende feestje? Geen probleem Zalando Lounge heeft het gegarandeerd! Of ben je op zoek naar een exclusief pak of kokerrok voor de perfecte business look? In onze online merken outlet is er keuze genoeg. Bijpassende veterschoenen stropdas etc. vind je ook meteen in onze accessoire collecties.
Zalando kortingscode 20% EXTRA korting mei 2017.
Gebruik het retour e-ticket bij je bestelling en retourneer het product in de originele doos via PostNL helemaal gratis. Zalando schoenen en kleding. In het ruime assortiment van Zalando vind je meer dan 500.000 artikelen. Ook voor schoenen ben je bij Zalando online aan het juiste adres. Regelmatig is er een Zalando Nike Sale waarbij je tot wel 50% korting krijgt op Nike schoenen. Blijf op de hoogte van de laatste trends ontvang de beste deals en natuurlijk krijg jij altijd de nieuwste kortingscode Zalando als je de nieuwsbrief ontvangt. En als je je nu aanmeldt ontvang je een kortingscode Zalando van 5 euro. 20-70% korting in de Zalando outlet.
Zalando wil kleding 3D-printen ondernemers de dupe van onduidelijke pensioenwet Sprout.
Zalando wil kleding 3D-printen ondernemers de dupe van onduidelijkheid rondom pensioenwet. 1 mei 2017 0718. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Ondernemersnieuws Zalando ziet business in 3D-printers afgeschafte pensioenwet zorgt voor onduidelijkheid bij ondernemers en Amerikaanse toezichthouder is sluikreclame op Youtube en Snapchat beu. Zalando mikt op 3D-printers. Webwinkel Zalando voorziet grote veranderingen in de kledingmarkt en wil daarom inzetten op het 3D-printen van kleding.
Eco kleding bij Zalando! Groot aanbod in ecologische kleding.
Geplaatst op 17 december 2013 in Lifestyle. Vroeger dacht je eigenlijk nooit na over waar je kleding vandaag kwam. In welk land het werd gemaakt en onder welke arbeidsomstandigheden. Je wist het gewoon niet. Door de toegenomen mondialisering komen kleren uit alle windstreken van de wereld. Het is bijna niet na te gaan of een kledingstuk voortkomt uit een milieuvervuilende kledingindustrie uit kinderarbeid of gemaakt wordt onder erbarmelijke werkomstandigheden. Als consument vragen we steeds vaker om transparantie.
Zalando en duurzaamheid E-label. Koop duurzame merken.
Ook is Zalando experimenten met product video's en een 360 bekijken. Heeft de webshop een terugstuur percentage bereikt dat kleiner is dan 25% van de verkochte producten voor kleding en schoenen kleiner dan 50%? Zalando heeft een totale terugkeer tarief van ongeveer 50% effectief tegen juni 2014 bereikt. Maar meer recente resultaten worden nog niet gepubliceerd. Ook is ongeveer 50% niet specifiek genoeg. Heeft de webshop een terugstuur percentage bereikt dat kleiner is dan 20% van de verkochte producten voor kleding en schoenen kleiner dan 40%? Zie de opmerking bij klimaatbeleid vraag 18. Heeft de webshop een terugstuur percentage bereikt dat kleiner is dan 15% van de verkochte producten voor kleding en schoenen kleiner dan 30%?

Contacteer ons