kledingmerken
Kabinet presenteert lijst met eerlijke kledingmerken Economie Voor nieuws, achtergronden en columns.
Belangstellenden winkelen in de HM voor de collectie van de Franse modeontwerpster Isabel Marant. Kabinet presenteert lijst met eerlijke kledingmerken. Zestig bedrijven hebben afspraken gemaakt met kabinet en organisaties over productie. Het kabinet en tien maatschappelijke organisaties presenteren vandaag een witte lijst van zestig bedrijven die eerlijke kleding verkopen of dat binnen vijf jaar willen gaan doen.
Kledingmerken.info Overzicht van alle bekende kledingmerken!
Op deze website vind je alle bekende kledingmerken. Ben jij op zoek naar merkkleding, of een bepaald merk, maar je kan niet meer op de naam komen? Hieronder vind je een overzicht van de bekendste kledingmerken, inclusief een korte omschrijving en een link naar de officiële website.
20 Zweedse Kleding merken Mode uit Zweden en Scandinavië. Bloglovin. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter.
Design, interieur maar ook stijlvolle kledingmerken. Onze Noordelijke bovenburen zijn een ster in het maken van tijdloze en strakke ontwerpen. Wat Zweedse kleding merken gemeen hebben is dat ze kiezen voor kleding van kwaliteit, goede pasvorm en een ongecompliceerde stijl.
8 x favoriete vegan kledingmerken Vetjebol.
Diervriendelijke en eerlijke kledingmerken die vegan fashion aanbieden en die we ook nog leuk vinden! Hier een lijstje van onze favoriete vegan kledingmerken.: Geitenwollenshirts wil van het imago af dat hangt aan duurzame kleding. De naam is een knipoog naar dit imago.
Internationale kledingmerken nog steeds niet transparant. Zembla.
Internationale kledingmerken nog steeds niet transparant. 25 april 2017. Leestijd: 3 minuten. Het gros van de 100 grootste kledingmerken is niet transparant over waar en hoe hun kleding wordt geproduceerd. Dat blijkt uit onderzoek van Fashion Revolution. De conclusies zijn schokkend, vindt die internationale organisatie.
Kledingmerken.
5x bewuste kledingmerken JAN Magazine.
Het merk maakt zich hard voor een populairder imago van duurzame, eerlijke kleding en gebruikt alleen maar biologisch en fair trade katoen. Bovendien is People Tree continu op zoek naar manieren om het productieproces nóg duurzamer te maken. Kuyichi 5x bewuste kledingmerken.
Kledingmerken overzicht Merkkledingwinkels.nl.
De meeste exclusieve merken vind je op de winkelstraten van Parijs, Londen en New York. Daarnaast zijn de de iets duurdere kledingmerken zoals Replay, Diesel, G-star en meer. Ook zijn er goedkope kledingmerken, zoals het merk Atmosphere van de Primark.
Artikel over misstanden in kledingindustrie zet kledingmerken aan tot actie Sympany Geef goed door.
het verlaten van de hostels te herzien, en met deskundigen uit het bedrijfsleven, andere kledingmerken en andere betrokkenen om de tafel te gaan zitten voor een uitgebreid programma voor de hele sector om internationale normen uit te voeren op het gebied van werving, huisvesting, klachtenafhandeling, opleiding en ontwikkeling van arbeidsmigranten.
Dit zijn de meest transparante kledingmerken.
Dat blijkt uit de Fashion Transparency Index 2017, een rapport van de non-profitorganisatie Fashion Revolution. In deze index zijn de honderd grootste wereldwijde mode en kledingmerken en retailer gerankt op basis van hoeveel informatie zij publiceren over hun leveranciers, supply chain-beleid, werkwijze en hun sociale en ecologische impact.
CategorieKledingmerk: Wikipedia.
De categorie Kledingmerk biedt een overzicht van artikelen over kledingmerken. Hulpmiddelen: Alle categorieën Toon bovenliggende categorieboom png / svg Toon onderliggende categorieboom png / svg Zoek artikelen met CatScan. Zie de categorie Clothing by brand van Wikimedia Commons voor mediabestanden.

Contacteer ons