kledingmerken
Kledingmerken.info Overzicht van alle bekende kledingmerken!
Op deze website vind je alle bekende kledingmerken. Ben jij op zoek naar merkkleding, of een bepaald merk, maar je kan niet meer op de naam komen? Hieronder vind je een overzicht van de bekendste kledingmerken, inclusief een korte omschrijving en een link naar de officiële website.
Kledingmerken, weet wie je kleding maakt TROUW.
Kledingbedrijven hebben de plicht te zorgen dat hun producten onder goede omstandigheden worden gemaakt, vindt Erica van Doorn. Steeds vaker worden Syrische vluchtelingenkinderen gevonden in Turkse fabrieken die produceren voor de Europese markt. Een wijdverspreid probleem dat politieke aandacht nodig heeft, maar ook daadkracht van westerse kledingmerken.
kledingmerk Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Het heeft honderden winkels die leergoederen, kleding, sportkleding en toebehoren en internatio na l e kledingmerken z o al s Lacroix en Dior verkopen. It has hundreds of shops displaying leather goods, clothing, sportswear and accessories, to international clothes brands like Lacroix and Dior.
4 toffe Nederlandse kledingmerken die je moet kennen.
Een setje van de HM of Zara is altijd goed, maar er zijn ook veel andere toffe Nederlandse kledingmerken waar je de blits mee kan maken. Wij zetten de leukste Nederlandse merken voor je op een rij. Door: Albertine Pomper. By-Bar is al jaren één van mijn favoriete kledingmerken.
Kledingmerken.
20 duurzame kledingmerken voor mannen en vrouwen.
Deense Kleding Merken Top 10 mode uit Denemarken.
Vooral door de mooie stoffen en goede kwaliteit is kleding van Deense merken een plezier om te dragen. De Scandinavische eenvoud die je terug ziet komen bij Deense kleding zorgt er ook voor dat je de items makkelijk kan combineren.
Grootschalige kinderslavernij bij Zuid-Indiase spinnerijen die garens produceren voor kledingmerken Duurzaam Ondernemen.
Om dergelijke succesvolle initiatieven op te schalen zouden kledingmerken en overheden van importerende landen hun invloed moeten aanwenden om deze structurele vorm van slavernij aan te pakken, samen met de centrale en deelstaatoverheden, de industrie én de lokale vakbonden en NGOs.
Grote kledingmerken geven locaties fabrieken vrij NOS.
Grote kledingmerken geven locaties fabrieken vrij. Vrouwen aan het werk in een kledingfabriek in Ashulia, Bangladesh AFP. Zeventien bekende kledingmerken en winkelketens wereldwijd beloven meer openheid over de fabrieken waar ze hun spullen laten maken. Daaronder zijn C en A en het Nederlandse merk G-Star RAW.
CategorieKledingmerk: Wikipedia.
De categorie Kledingmerk biedt een overzicht van artikelen over kledingmerken. Hulpmiddelen: Alle categorieën Toon bovenliggende categorieboom png / svg Toon onderliggende categorieboom png / svg Zoek artikelen met CatScan. Zie de categorie Clothing by brand van Wikimedia Commons voor mediabestanden.
15 toonaangevende kledingmerken voor mannen van Nederlandse bodem.
Style 15 toonaangevende kledingmerken van Nederlandse bodem. Als Nederland staan we niet per se bekend als een mode-land. Toch wisten de laatste jaren verschillende Nederlandse merken hun stempel te drukken op de internationale mode-industrie. Daarom selecteerde MAN MAN vijftien toonaangevende Nederlandse kledingmerken.

Contacteer ons