groothandel
groothandel WikiWoordenboek.
economie bedrijf een bedrijf die producten van fabrikanten koopt en doorverkoopt aan o.a. Het woord groothandel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd groothandel herkend door. van de Nederlanders.
Groothandel vacatures, werk in Limburg Indeed.nl.
Een marktconform salaris volgens de cao voor de groothandel in eieren en eiproducten en de eiproductenindustrie. Export en verwerking van voedsel producten. Bijrijder, horecadistributie, Maastricht nieuw. De opdrachtgever is een in dit type bevoorrading gespecialiseerde groothandel of een gespecialiseerd transportbedrijf, dat in opdracht van een groothandel.
Beko Groothandel.
Wilt u nieuws van Beko Groothandel ontvangen? Beko Groothandel 2017 Alle rechten voorbehouden. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Geef aan welke nieuwsbrieven van Beko Coöperatie of de Beko-bedrijven u niet wilt ontvangen. Beko Coöperatie Alleen bij Beko Coöperatie geregistreerde leden ontvangen ledenmails.
Groothandel Wikipedia.
Binnenlandse groothandel, die zich zowel voor de inkoop als voor de verkoop op de binnenlandse leveranciers en afnemers richt. Grossiers, die voornamelijk op de binnenlandse markt inkopen en leveren aan detailhandel en grootverbruikers. In en verkoopkantoren van buitenlandse productieondernemingen; deze worden statistisch tot de groothandel gerekend.
Groothandel ING Kennis over de economie.
Groothandel.
Daarnaast ligt bijna een derde van de banen op elementair en lager niveau, zoals die van laders, lossers, magazijnmedewerkers en inpakkers. De werkgelegenheid in de sector Groothandel blijft op peil, maar de kernbezetting in de groothandel wordt beperkter en er worden meer taken en activiteiten geoutsourcet, bijvoorbeeld rond ict.
Bij De Groothandel Merkbaar beter.
Bij De Groothandel specialiseert zich in de inkoop en verkoop van partijgoederen binnen Europa. Overproductie, faillissementspartijen, partijen bestemd voor andere landen en andere worden rechtstreeks opgekocht en doorverkocht aan de klant of consument. Bij De Groothandel heeft de oplossing voor iedereen die zichzelf of anderen graag betaalbaar verwent met veel fijne spullen.
Groothandel woondecoratie Ruime selectie stijlvolle artikelen!
Maak online een account aan om uw inkopen te doen. Als fullservice groothandel in woondecoratie hebben wij een showroom in Drachten, waar u gebruik kunt maken van onze Cash Carry methode. U vindt maar liefst 17.000 artikelen voor scherpe prijzen in onze groothandel in woondecoratie!
groothandel Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: groothandel DE groothandel ES groothandel FR. Vertalingen groothandel NLEN. de groothandel m. the wholesale business; the wholesaler's.'
Vestigingsmanager Groothandel Drenthe College.
Een groothandel kan verschillende vestigingen hebben en als vestigingsmanager beheer je zo'n' vestiging. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de vestiging: je vertaalt het beleid van de centrale organisatie naar jouw filiaal en zorgt dat de begrote omzet wordt gehaald.
Van Dijk Groothandel Food en Non Food Kampen.
Van Dijk Groothandel. Van Dijk Groothandel uit Kampen is sinds 1959 drie generaties food en non-food groothandel voor de grootverbruikers en bedrijvenmarkt. Wij zijn gevestigd aan de Eckertstraat 19. Neem contact op 038 3313869 of meld u aan voor de webshop.

Contacteer ons