zara kleding
Syrische kinderen uitgebuit bij productie voor merken als Zara en Mango Buitenland de Volkskrant.
Syrische kinderen uitgebuit bij productie voor merken als Zara en Mango. Syrische kinderen worden uitgebuit in Turkse kledingfabrieken. De BBC heeft maandagavond beelden getoond van minderjarige vluchtelingen die werken aan producten voor populaire merken als Zara Mango en Marks Spencer. Door Theo Koelé 24 oktober 2016 2148. Met verborgen camera's filmden medewerkers van het BBC-programma Panorama in ateliers waar onder anderen een 15-jarige werd aangetroffen die twaalf uur per dag kleding vervaardigde voor de Britse markt. In een van de bezochte fabrieken werden spijkerbroeken gebleekt met schadelijke chemicaliën zonder dat de werknemers enige bescherming hadden.
Kledingmerk Zara opnieuw in opspraak in Brazilie Duurzaam Ondernemen.
Ook roepen de organisaties de Braziliaanse overheid op om de zwarte lijst wettelijk te verankeren zodat deze lijst bestand is tegen aanvallen van bedrijven zoals Zara. Download de reactie van ZARA engels pdf. Marianne Thieme Groenste Politicus 2015. Moderne slavernij en kinderarbeid in Indiase steengroeves. Voor actueel internationaal nieuws. Moderne slavernij in de Indiase textielindustrie. Modeketens komen belofte eerlijke kleding niet na. HM meest duurzame modeketen. Best Global Green Brands 2013 Duurzaamheid onderscheidende kracht van beste merken. Derde editie Best Global Green Brands gepubliceerd. Zoek Zoek E-mail nieuwsbrief. Het formulier wordt geladen.
Zara Uit in Enschede.
De shop heeft een superbrede collectie voor dames en heren. Van klassiek tot trendy en casual met een regelmatig wisselende collectie. Het imago van Zara staat voor trendy kleding en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zara brengt collecties in verschillende prijsklassen voor mannen vrouwen kinderen en interieur. Na de opening van de eerste winkel in 1975 is Zara nu gevestigd in 63 landen met 970 winkels op de A-locaties van de grote hoofd-steden. Deze internationale verkooppunten zijn de uitvoering van het concept dat nationale grenzen geen belemmering hoeven te zijn om dezelfde fashioncultuur te delen. maandag 1200 1800 dinsdag 0930 1800 woensdag 0930 1800 donderdag 0930 2100 vrijdag 0930 1800 zaterdag 0930 1700 zondag. Adres De Klomp 1.
ZARA Nederland Officiële Website.
Kleding voor dames heren meisjes jongens en babys in de ZARA online shop. Trends catalogus collectie en lookbooks elke week online bij ZARA.
Onthullend rapport zet Zara in zijn hemd Greenpeace Nederland.
Al deze kleding testten we en de conclusie in veel kleding zit een cocktail van giftige stoffen. Modegigant Zara spant de kroon. In de kleding van deze keten zijn verscheidene stoffen aangetroffen die niet alleen hormoonverstorend maar ook kankerverwekkend kunnen zijn. De onderzochte Zara-kleding is onder meer verkocht in Nederland. Daarom roept Greenpeace Zara op om nu verantwoordelijkheid te nemen en te stoppen met giftige kleding. De Nederlandse samenvatting van het rapport is hier te downloaden. Het volledige rapport is beschikbaar op onze internationale website. Algemene informatie is te vinden op onze gifstoffen campagne pagina. Heet van de naald! Zara zegt nee tegen gif! Praxis bant giftige bestrijdingsmiddelen Nieuwsartikel.
Is die ramadan-kleding van Zara en Mango niet véél te bloot? HP/De Tijd.
Leven Leven / 15-06-2016 / 1314. Is die ramadan-kleding van Zara en Mango niet véél te bloot? Wekelijks neemt HP/De Tijd de wereld voor mode en trends kritisch onder de loep. Sommige vrouwen.ik zal ze nooit begrijpen. Stel je bent een boef van de ergste soort vechten stelen inbreken geweld op je dertigste al jaren gevangenisstraf achter de rug je hebt zelfs een gang tattoo die aangeeft dat je een moord hebt gepleegd. Dan verschijnt je mug shot op internet en ineens is dat allemaal niet meer relevant want je hebt mooie blauwe ogen!
Inspectie ernstige schending arbeidsrechten bij Zara Buitenland de Volkskrant.
De productie van kleding van het Spaanse bedrijf Zara gaat gepaard met ernstige schendingen van arbeidsrechten. Dat concludeert de Braziliaanse arbeidsinspectie. In 2011 kreeg Zara Brasil al een boete wegens moderne slavernij in kledingateliers vier jaar later heeft het bedrijf zijn zaakjes nog altijd niet op orde. Door Marjolein Van De Water 9 mei 2015 1750. Het rapport staat vol inconsistenties. De arbeidsinspectie deed de afgelopen negen maanden onderzoek naar de productieketen van Zara in Brazilië.
Ik beloof plechtig om nooit meer bij ZARA te kopen Laura en James.
De verleiding om het toch maar gewoon te kopen is inderdaad groot. 2 november 2016 om 1120. En een heel terechte oproep. Kleding kopen bij Zara doe ik zelden omdat de kleding bij mij nooit goed zit maar nu weet ik dat ik de Zara echt altijd kan overslaan. Ik heb ze gemaild! En dit artikel geretweet op twitter. Ben benieuwd naar reactie van Zara! 2 november 2016 om 1224. Ja ik ook Mariet! Ik heb nog niks gehoord op mijn bericht op Facebook. Kon jij het formulier op de website wel gebruiken? 2 november 2016 om 1638. Mooie opbouw en uitleg. Ik koop er ook niet.
Vind zara in Kleding Dames op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 14.490 resultaten voor zara. Jasjes Kostuums en Pakken 665. Blouses en Tunieken 847. Broeken en Pantalons 457. Merkkleding Jasjes Kostuums en Pakken 875. Merkkleding Blouses en Tunieken 589. Merkkleding Jassen Zomer 186. Spijkerbroeken en Jeans 448. Truien en Vesten 701. Merkkleding Broeken en Pantalons 441.
Zara kledingketen Wikipedia.
Zara is een Spaanse kledingketen en onderdeel van de Spaanse beursgenoteerde modegigant Inditex. Het concern verkoopt wereldwijd kleding en modeaccessoires. Zara bestaat sinds 1975 en werd opgericht door de Spanjaard Amancio Ortega Gaona. In 1963 begon Ortega met zijn eerste atelier. In 1975 opende hij zijn eerste winkel in A Coruña en bedacht daarvoor de naam Zara. Begonnen als eenmansbedrijf is Zara uitgegroeid tot een van de grootste modebedrijven ter wereld. Zara winkel in Madrid. De strategie van Zara baseert zich op het zogenoemde fast-fashion concept. Het snel creëren van nieuwe mode en zo snel mogelijk in de winkels te hangen.
Kledingwinkel ZARA steelt mijn ontwerpen RTL Nieuws.
5 Betonblok helpt niet tegen aanslag met terreurtrucks. 20 jaar oud briefje van Susie gevonden door boswachter. Kledingwinkel ZARA steelt mijn ontwerpen. Een Amerikaanse illustrator beschuldigt ZARA van het stelen van haar ontwerpen. Illustrator Tuesday Bassen uit Los Angeles is woedend op kledinggigant ZARA. De winkel zou haar ontwerpen hebben gekopieerd zonder haar naam te noemen of ervoor te betalen. Op Twitter laat Bassen 27 zien om welke speldjes en plaatjes het gaat. @Zara consistently uses my work against my wishes and without any compensation. Tuesday Bassen @tuesdaybassen July 19 2016. Bassen is zelfstandig ontwerpster en heeft gewerkt voor bekende merken als Urban Outfitters Adidas en Nike.

Contacteer ons