zara kleding
DAMES ZARA Nederland.
DAMES.
Zara haalt kleding met gestolen ontwerpen uit de winkel rtlz.nl.
Chris Koenis 21 juli 2016 2014 @chriskoenis. Na de publieke uithaal van zelfstandig kledingontwerpster Tuesday Bassen haalt kledinggigant Zara toch enkele kledingstukken uit de verkoop. Volgens Bassen heeft de kledinggigant haar ontwerpen gestolen. De advocaten van het kledingbedrijf schreven in eerste instantie aan haar dat de ontwerpen niet onderscheidend genoeg zijn.
Onthullend rapport zet Zara in zijn hemd Greenpeace Nederland.
Al deze kleding testten we en de conclusie in veel kleding zit een cocktail van giftige stoffen. Modegigant Zara spant de kroon. In de kleding van deze keten zijn verscheidene stoffen aangetroffen die niet alleen hormoonverstorend maar ook kankerverwekkend kunnen zijn. De onderzochte Zara-kleding is onder meer verkocht in Nederland. Daarom roept Greenpeace Zara op om nu verantwoordelijkheid te nemen en te stoppen met giftige kleding. De Nederlandse samenvatting van het rapport is hier te downloaden. Het volledige rapport is beschikbaar op onze internationale website. Algemene informatie is te vinden op onze gifstoffen campagne pagina. Heet van de naald! Zara zegt nee tegen gif! Praxis bant giftige bestrijdingsmiddelen Nieuwsartikel.
Het geheim van de Zara.
Eén van de voornaamste redenen waarom Inditex erin slaagt om kleding in rap. tempo van tekentafel naar de winkel te krijgen is dat de ontwerpers. letterlijk dicht bij de fabrieken staan. De kleding die je bij de Zara in de. rekken vindt is niet in een ver oord geproduceerd maar in meer dan de. helft van de gevallen relatief dichtbij zoals in Spanje Portugal of. Marokko blijkt uit het jaarverslag van 2011. Ter vergelijking ongeveer 75 procent van alle kleding van HM wordt in. het Verre Oosten gemaakt. Doordat de naaimachine zo ongeveer in de. achtertuin van de ontwerpers staat kunnen de ontwerpers vrij gemakkelijk. communiceren met de productieafdeling wat het makkelijk maakt om snel.
Wekelijks nieuwe kleding voor dames ZARA Nederland.
VOER HIER UW E-MAILADRES IN. Ik accepteer het Privacybeleid. U ONTVANGT EEN E-MAIL OM UW INSCHRIJVING TE BEVESTIGEN. ZARA NIEUWE ZOMERKLEDIJ VOOR DAMES. Ontdek hier de nieuwste Zara collectie. Wekelijks voegen wij nieuwe kledingstukken toe aan onze collectie. Kom dus regelmatig terug om de nieuwste zomer trends voor dames te bekijken.
Ik beloof plechtig om nooit meer bij ZARA te kopen Laura en James.
De verleiding om het toch maar gewoon te kopen is inderdaad groot. 2 november 2016 om 1120. En een heel terechte oproep. Kleding kopen bij Zara doe ik zelden omdat de kleding bij mij nooit goed zit maar nu weet ik dat ik de Zara echt altijd kan overslaan. Ik heb ze gemaild! En dit artikel geretweet op twitter. Ben benieuwd naar reactie van Zara! 2 november 2016 om 1224. Ja ik ook Mariet! Ik heb nog niks gehoord op mijn bericht op Facebook. Kon jij het formulier op de website wel gebruiken? 2 november 2016 om 1638. Mooie opbouw en uitleg. Ik koop er ook niet.
Zara met kleding voor dames heren en kinderen in Bijenkorf in Breda.
De kledingketen neemt het volledige pand van drie verdiepingen en een oppervlak van meer dan 3.000 vierkante meter in beslag. Zara met kleding voor dames heren en kinderen in Bijenkorf in Breda. BREDA Met afdelingen voor dames heren en kinderkleding vestigt Zara zich eind dit jaar in het voormalige pand van de Bijenkorf in Breda. De kledingketen neemt het volledige pand van drie verdiepingen en een oppervlak van meer dan 3.000 vierkante meter in beslag. Abonneren Digitale krant Contact.
Is die ramadan-kleding van Zara en Mango niet véél te bloot? HP/De Tijd.
Leven Leven / 15-06-2016 / 1314. Is die ramadan-kleding van Zara en Mango niet véél te bloot? Wekelijks neemt HP/De Tijd de wereld voor mode en trends kritisch onder de loep. Sommige vrouwen.ik zal ze nooit begrijpen. Stel je bent een boef van de ergste soort vechten stelen inbreken geweld op je dertigste al jaren gevangenisstraf achter de rug je hebt zelfs een gang tattoo die aangeeft dat je een moord hebt gepleegd. Dan verschijnt je mug shot op internet en ineens is dat allemaal niet meer relevant want je hebt mooie blauwe ogen!
Inspectie ernstige schending arbeidsrechten bij Zara Buitenland de Volkskrant.
De productie van kleding van het Spaanse bedrijf Zara gaat gepaard met ernstige schendingen van arbeidsrechten. Dat concludeert de Braziliaanse arbeidsinspectie. In 2011 kreeg Zara Brasil al een boete wegens moderne slavernij in kledingateliers vier jaar later heeft het bedrijf zijn zaakjes nog altijd niet op orde. Door Marjolein Van De Water 9 mei 2015 1750. Het rapport staat vol inconsistenties. De arbeidsinspectie deed de afgelopen negen maanden onderzoek naar de productieketen van Zara in Brazilië.
Wekelijks nieuwe kleding voor meisjes ZARA Nederland.
schrijf u in voor onze newsletter. VOER HIER UW E-MAILADRES IN. Ik accepteer het Privacybeleid. U ONTVANGT EEN E-MAIL OM UW INSCHRIJVING TE BEVESTIGEN. ZARA NIEUWE ZOMERKLEDIJ VOOR MEISJES. Ontdek hier de nieuwste Zara collectie. Wekelijks voegen wij nieuwe kledingstukken toe aan onze collectie.
Wekelijks nieuwe kleding voor jongens ZARA Nederland.
schrijf u in voor onze newsletter. VOER HIER UW E-MAILADRES IN. Ik accepteer het Privacybeleid. U ONTVANGT EEN E-MAIL OM UW INSCHRIJVING TE BEVESTIGEN. ZARA NIEUWE ZOMERKLEDIJ VOOR JONGENS. Ontdek hier de nieuwste Zara collectie. Wekelijks voegen wij nieuwe kledingstukken toe aan onze collectie.

Contacteer ons